Stadswandeling met bezoek aan het Kaasmuseum

Alkmaar is bekend om zijn kaasmarkt. Van april tot oktober trekt deze traditionele markt veel publiek. Als aanvulling op een boeiende stadswandeling door de historische binnenstad, is een bezoek aan het Kaasmuseum dan ook de moeite meer dan waard.

In dit arrangement combineren wij de stadswandeling met een bezoek aan het Kaasmuseum. Het museum is gevestigd in het monumentale Waaggebouw dat in het hart van het stadscentrum ligt. Zie www.kaasmuseum.nl

Onze stadsgids, die ook de stadswandeling leidt, verzorgt een rondleiding door het museum en laat u kennis maken met alles rondom de kaasbereiding en -verhandeling door de eeuwen heen.

Het tarief voor dit arrangement bedraagt € 10,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 13 jaar betalen € 7,50, kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee. Bij een arrangement voor minder dan drie deelnemers berekenen wij een basistarief van € 25,-. Let op: deze tarieven zijn exclusief de toegang tot het Kaasmuseum. De kosten hiervan bedragen:

  • volwassenen € 6,50. Koopt u dit kaartje online, dan bedragen de kosten € 6,00
  • toegang voor houders van een museumjaarkaart of AlkmaarPas is gratis
  • Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 3,00. Online kost dit ticket € 2,50
  • toegang voor kinderen jonger dan 4 jaar is gratis

Maak gebruik van onderstaand formulier om een reservering te maken. Voor vragen kunt u ons bellen op 06 1071 6488 of stuur een e-mail naar stadswandelingen@gildealkmaar.nl.

Stadswandelingen

ontzetwandeling-560x400px

Fietstochten

footer-fietstochten

SamenSpraak

twee vrouwen lezen samen in de bibliotheek

Coach4you

coach4you-560x400px

Begin te type en druk enter om te zoeken