Wandel mee met Gilde Alkmaar

Wilt u als Alkmaarder uw stad met andere ogen bekijken, als niet-Alkmaarder de stad beter leren kennen, of als oud-Alkmaarder herinneringen ophalen en veranderingen ontdekken? Of bent u toevallig in de stad en heeft u zin in een leuke en leerzame activiteit?

In de maanden juni t/m augustus organiseert Gilde Alkmaar stadswandelingen onder leiding van deskundige gidsen, waaraan u tegen betaling van € 2,50 per persoon kunt meedoen.

Van 5 juni t/m 28 augustus 2019 vertrekken elke woensdagavond om 19.30 uur stadswandelingen bij de Molen van Piet aan het Ritsevoort. Aan deze stadswandelingen kan zonder aanmelding vooraf deelgenomen worden, met drie uitzonderingen: voor de wandelingen op de eerste woensdagen in juni, juli en augustus is wel aanmelding vooraf nodig.

Tijdens die stadswandelingen wordt onderweg een kort bezoek gebracht aan:

  • de Joodse synagoge op 5 juni
  • de Remonstrantse Kerk op 3 juli
  • de Lutherse Kerk op 7 augustus

Kijk voor meer informatie (en aanmelding voor deze wandelingen) op de pagina Stadswandelingen. Gilde Alkmaar biedt daarnaast het hele jaar voor groepen vanaf vier personen stadswandelingen op maat aan. Iets voor uw familiefeest, reünie of bedrijfs- evenement?

Begin te type en druk enter om te zoeken

Fietstocht naar landgoed SchagerwaardFietsen naar Middenbeemster